In-Ear monitoring

Wil jij ook nog jaren kunnen genieten van een goed gehoor? De op maat gemaakte in-ear monitors (IEM) van Audinc maken dit voor jou mogelijk! Kies je voor de kleine lichte ‘oortjes’, waarmee je zeker bent van perfect geluid maar tegelijkertijd het gehoor ook perfect word beschermd. Als deze in-ear monitors eenmaal ingesteld zijn op jouw wensen kan je onder problemen in alle soorten zalen staan. Je kan dan vrij bewegen over het podium zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ‘rondzingen’ en ruimte-akoestiek. Terwijl je geniet van perfect geluid word gegarandeerd op de beste gehoorbescherming. De in-ear monitor kan ook worden aangesloten op andere audioapparaten zoals een ipod of mp3 speler. De IEM van Audinc is vakmanschap in een uiterst verfijnde oordop.

Variatie binnen de In-Ear monitor

De IEM’s zijn geschikt voor professionele audio users, top-acts, geluidstechnici en serieuze muziekliefhebbers. De IEM op maar sluit de gehoorgang geheel af, hierdoor wordt het omgevingsgeluid gedempt en je gehoor beschermd zonder het klankbeeld ook maar een klein beetje e beïnvloeden. Er zijn vier verschillende In-Ear monitors

  • Muziek sleeve
  • IEM op maat -1 weg
  • IEM op maat -2 weg
  • IEM op maat -3 weg

De muziek sleeve is een op maat gemaakt dopje voor jouw universele oortjes. Ze zijn gemaakt van zacht siliconen materiaal en zijn geschikt voor langdurig dagelijks gebruik. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en een opbergetui. De IEM op maat -1,-2 en -3 hebben een frequentiebereik van 20-16000 Hz. Ze zijn helemaal customizable en hebben een handige opbergetui. Voor meer informatie over de In-Ear Monitors kan je kijken op de site van Audinfc, https://audinc.nl/gehoorbescherming/in-ear-monitoring/.