De leukste tech gadgets

De gadgets van nu worden als maar exclusiever en vetter. Zo heb je bijvoorbeeld een robot die je kan besturen met je telefoon of een zelf stofzuigende robot. Op deze wereld blijven we maar plek dag innoveren. Innovatie is natuurlijk heel goed. Het is goed dat we elke dag met nieuwe ideeën komen om het nog makkelijker te maken. In een technologie blog kan je nog veel meer informatie vinden over nieuwe gadgets. In dit artikel ga ik je aan een paar toffe gadgets introduceren. Veel lees plezier! 

De smart tandenborstel 

De smart tandenborstel is een geheel nieuw concept in de tandenborstel markt.De tandenborstel heeft bluetooth en je kan hem heel makkelijk verbinden met je smartphone. Nadat hij verbonden is kan de smart tandenborstel traceren hoe jij poetst. In de app kan je zien welke plekken meer aandacht vragen. De smart tandenborstel is een heel tof concept. Zo kan je zien of jij goed poetst of niet. 

Eye cam 

De eye cam is een hele slimme en compacte beveiligingscamera. De eye cam is makkelijk te monteren en hij valt niet op. Wat fijn aan de eye cam is dat je hem ook met je telefoon kan verbinden. Je kan via je telefoon of laptop meekijken wat er live gebeurd. 

Smartlamp 

De smartlamp is een bureaulamp die je in verschillende hoogtes en standen kan zetten. Zo heb je bijvoorbeeld sfeerlicht en fel licht. Je kan ook je telefoon draadloos opladen aan de lamp. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon op de lamp leggen en hij laadt op. Wat wel belangrijk om te weten is dat je even controleer of je telefoon het ondersteunt of niet. 

Wil jij nog meer over gadget weten? Neem dan eens een kijkje op https://technologie.nl