Van sigaretten kopen naar e sigaret kopen

Roken, iedereen heeft wel eens gerookt of kent iemand die rookt. Wat iedereen natuurlijk weet is dat roken slecht is. Maar toch blijven mensen het doen omdat het ontzettend verslavend is. Ik rookte zelf ook maar heb mezelf toch overgehaald om te stoppen. Dat stoppen met roken deed ik door een e sigaret te kopen. Een e sigaret kopen deed ik bij https://esigarettenbestellen.nl/.

 

Idee van een collega

Ik werd gemotiveerd door collega’s om nou eens te stoppen met roken maar het lukte steeds niet. Totdat een collega, die zelf ook rookt, met een idee kwam. Ze stelde voor dat we beiden gingen overstappen op een e sigaret als eerste stap. Ik vond het een goed idee en vooral omdat we het met zijn tweeën wilde gaan doen vond ik het motiverend genoeg.

 

Een e sigaret kopen, groot succes!
Zoals gezegd gingen we eerst een e sigaret kopen. Ik sprak met mijn collega af dat ik deze zou bestellen. Ik kocht de e sigaretten op https://esigarettenbestellen.nl/. Een site waar je een groot aanbod hebt in e-sigaretten. In alle soorten en maten worden ze hier aangeboden. Ik koos voor 2 startpakketten en binnen 2 dagen was het al bij mij in huis. Toen ik ze thuis binnen had, probeerde ik ze eerst even. Mijn reactie was erg positief want het had wel heel veel weg van het echte roken maar het was minder schadelijk. Ook vond ik de bijgeleverde smaakjes erg lekker. Mijn collega’s vond dit overigens ook. Nu ik 2 maanden verder ben met de e-sigaret, merk ik dat ik totaal geen behoefte meer heb aan een echte sigaret. Ook ben ik van plan om met de e-sigaret uiteindelijk te stoppen. Ik heb er vertrouwen in en stapje voor stapje moet het vast lukken!