Voeg een Samsung SSD toe aan je computer

Profiteer van nog meer opslagruimte in je laptop of desktop met een Samsung SSD! Samsung is een zeer gerenommeerde partij op het gebied van onderdelen voor apparaten als laptops en computers. Over het algemeen gaan deze onderdelen lang mee, passen ze bij de laatste trends en werken ze snel en veilig. Wist je dat je vaak tot vijf jaar garantie krijgt op een SSD-schijf van Samsung? Het toont aan, dat deze onderdelen van een hoge kwaliteit zijn. Er zijn verschillende webwinkels die verschillende soorten SSD-schijven aanbieden. Naar wat voor type schijf zoek jij?  

Samsung SSD

Voordelen van een Samsung SSD

Het voornaamste voordeel van een Samsung SSD is de hoge kwaliteit hiervan. Daarbij is een Samsung SSD relatief eenvoudig in je computer in te bouwen. Houd er rekening mee dat aansluitmaterialen voor een harde schijf vaak ontbreken als je deze online bestelt. Het is daarom noodzakelijk om nog een losse SATA-kabel en montagematerialen bij de SSD-schijf te kopen. Een SSD-schijf werkt vaak veel sneller dan een HDD-schijf en gaat minder snel kapot. Het maakt dat deze schijven onder meer vaak gebruikt worden in laptops.  

Samsung SSD

Kosten voor een nieuwe SSD-schijf 

Een SSD-schijf is doorgaans duurder dan een HDD-schijf. Je profiteert echter van de reeds beschreven voordelen! Een SSD-schijf met een opslagruimte van 500 GB zal ongeveer honderd euro kosten. Bij schijven met een opslagruimte van 1 TB ligt de prijs tussen de 150 en 200 euro. Heb je meer ruimte nodig? Bij modellen met 2 TB aan opslagruimte ligt de prijs al snel rond de 300 euro, oplopend tot ver boven de 400 euro.