CR2450 batterijen kopen? Dit moet u weten

Wilt u CR2450 batterijen kopen, dan bent u op zoek naar een zogenaamde knoopcel batterij. U herkent knoopcel batterijen gemakkelijk door de vorm. Ze zien er namelijk uit als een knoop of schijf en soms zijn ze dun en breed en andere keren dik en smal. De knoopcel batterij bestaat uit één enkele cel. De behuizing is dan de minpool en de deksel de pluspool. U treft CR2450 batterijen veel aan in apparaten die weinig stroom nodig hebben, zoals horloges, kinderspeelgoed en weegschalen. Wilt u CR2450 batterijen kopen, dan is de onderstaande informatie vast en zeker nuttig.

CR2450 batterijen kopen: zo herkent u ze

Gaat u CR2450 batterijen kopen, dan zal u deze ook onder een andere benaming tegen kunnen komen. De codes Univer Cel 569, L52, DL2450, CR2450 en 5029LC staan voor exact dezelfde batterij. Het is een grote knoopcel batterij met een diameter van bijna 2,5 centimeter. Tegelijkertijd is de CR2450 ook maar 5 millimeter dik en weegt deze slechts 0,009 kilo. CR2450 batterijen hebben een spanning van 9 Volt.

Lithium batterijen

Als u CR2450 batterijen kopen gaat, dan zal u zien dat dit altijd lithium batterijen zijn. Dit is voor u goed nieuws, want dit levert een aantal voordelen op. Lithium batterijen, in tegenstelling tot alkaline batterijen, gaan langer mee en zijn krachtiger. Als u uw apparaat even niet gebruikt, dan lopen de batterijen niet leeg. En ook grote temperatuurverschillen hebben geen invloed op de prestaties van de batterij. U kunt CR2450 batterijen van een goed merk zelfs 5 jaar ongebruikt laten zonder dat ze kracht verliezen.

Tips voor als u CR2450 batterijen kopen gaat

Heeft u een CR2450 batterij die vervangen moet worden? Gebruik dan de volgende tips zodat u met de juiste en beste batterij thuiskomt.

  • Neem de originele batterij altijd mee naar de winkel. Dit is handig voor u, zodat u kunt vergelijken en als u er niet uitkomt geeft u de batterij aan de medewerker. U ziet altijd op de batterij welk type het is, dus u hoeft dan geen lastige codes te proberen te onthouden. 
  • Wij raden altijd aan CR2450 batterijen te kopen van een goed merk. Deze gaan namelijk langer mee en dat betekent dat ze minder snel vervangen moeten worden. U bespaart dan uiteindelijk geld, maar ook het milieu. Er zijn dan minder batterijen die gerecycled moeten worden.
  • Vraag bij twijfel altijd een medewerker van de winkel om hulp. Zij kunnen u ongetwijfeld aan de juiste batterij helpen. Knoopcel batterijen lijken erg op elkaar en een foutje is zo gemaakt. Vraag daarom even of u de juiste batterij te pakken heeft en inderdaad op het punt staat CR2450 batterijen te kopen. Neem het bonnetje mee, zodat u uw batterij bij een vergissing altijd kunt ruilen.

U kunt niet meer misgaan

Met de bovenstaande informatie en tips zal u dit bonnetje waarschijnlijk niet nodig hebben. U weet hoe de batterij eruit ziet, waar u op moet letten en heeft tips voor bij de aanschaf. CR2450 batterijen kopen kan nu bijna niet meer misgaan.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen. De specialisten van Batterijenstunter helpen u graag verder.