De beste Sim only van Nederland

Mensen zijn altijd op zoek naar het beste van het beste en voor de beste prijs. Als we in de supermarkt lopen in de speelgoedwinkel of juist in de kledingzaak. Je zoekt altijd iets wat bij je past en wat nuttig is. Bij de kledingwinkel wil je niet met een simpel jurkje meenemen die Bertha van de hoek ook altijd aan heeft. Je wilt iets wat nuttig is en wat persoonlijk bij jou past. Dat geldt ook voor een Sim Only abonnement. Kies daarvoor de beste sim only en vergelijk ze met elkaar om de allerbeste voor jouw te kiezen. 

beste sim only

de top van de providers. 

In 2019 is er een onderzoek geweest onder 1100 man wat de beste provider van Nederland is. Mensen zijn erg positief als het over de providers gaat. De nummer had een 8,7 en de nummer twee heeft een 8,6. Dat scheelt echter maar een 0,1 verschil. Verder liet het onderzoek zien dat geld belangrijker is dan service. Mensen willen graag het goedkoopste hebben met zoveel mogelijkheden. Je kan wel € 5 euro per maand vragen voor een abonnement, maar als je daarmee alleen mee kan bellen dan is een aanbieding van € 7,50 waarbij je meer mogelijkheden hebt veel aantrekkelijker.

Op nummer drie van beste providers is simpel, namelijk Simpel. Deze provider is erg gewaardeerd en heeft veel aantrekkelijke aanbiedingen. Op nummer 2 hebben we KPN, die een 8,6 krijgt van de gemiddelde klant. En de absolute nummer 1 is Simyo, hij krijgt van de klanten een 8,7 gemiddeld en is daarmee de beste provider van Nederland.