Mijn telefoon liep waterschade op

In de afgelopen week ben ik is een keer goed in de fout gegaan. Zo liet ik mijn telefoon tijdens het douchen in de badkamer liggen. Ik douchte wel een half uur en de hele badkamer stond vol met condens. Normaal gesproken leg ik mijn telefoon dan in een droog washandje. Maar deze keer was ik dat vergeten. Met als gevolg dat mijn waterschade had opgelopen. Want toen ik uit de douche kwam en op mijn telefoon wilde kijken, deed hij het niet meer.

Met mijn broer opstap

Toen ik het merkte dat mijn telefoon het niet meer deed, legde ik de telefoon gelijk in een bak met rijst. De hele nacht heeft de telefoon in de bak met rijst gelegen, alleen helaas zonder resultaat. Want toen ik de telefoon uit de bak haalde en hem wilde aanzetten, lukte het niet. Ik wist toen zeker dat mijn telefoon het niet zo maar weer zou gaan doen. Ik ging dus samen met mijn broer opzoek naar een goede telefoon-reparatie-zaak in het centrum van Delft.

Telefoon deed het weer fantastisch!

Ik liep samen met mijn broer door de stad heen en gek genoeg vonden we niet zo snel een telefoonzaak waar ze reparaties verrichten. Maar toen we om de hoek keken, zagen we telefoon reparatie Delft. Bij telefoon reparatie Delft ben ik vervolgens naar binnen gelopen. Bij deze zaak werd ik gelijk vriendelijk te woord gestaan. Ik vertelde de medewerkers van telefoon reparatie Delft dat mijn telefoon waterschade had opgelopen. De medewerker ging vervolgens gelijk van start met de reparatie. Na een klein uurtje of misschien nog wel minder dan een uur, werd mijn broer opgebeld dat de reparatie voltooid was. Ik ging met blijdschap terug naar de zaak en haalde vervolgens mijn gemaakte telefoon op. Hij deed het weer fantastisch!