Jouw eigen telefoonhoesje maken is hier mogelijk

telefoonhoesje maken Een persoonlijk telefoonhoesje maken is iets wat ik al langere tijd wilde, maar nooit nam ik hier echt de tijd voor. Toen ik op internet Hoezzi voorbij zag komen, ben ik direct een kijkje gaan nemen. Daar zag ik hun enorme assortiment aan personaliseerbare producten, waaronder dus ook bescherming voor mijn mobiel. Dit is iets wat ik wel echt nodig heb, want ik ben ongelofelijk onhandig aangelegd. Dit wil ik eigenlijk niet toegeven, maar dat is iets wat iedereen om mij heen zal kunnen bevestigen. Het fijne is hier dat er voor elk model wel iets te vinden is, dus ook voor iets oudere. Zelf heb ik een iPhone 4, dus die is wel van een tijdje terug. Gelukkig hadden zij ook hiervoor leuke dingen in hun assortiment zitten.

Een top service

telefoonhoesje makenEen plaatje kiezen voor mijn telefoonhoesje was nog moeilijker dan gedacht, want ik heb hier wel 3 dagen over gedaan. Ik twijfelde namelijk heel erg tussen een foto van mijn hond en een afbeelding van internet met een uitspraak erop. Ik vond ze allebei ongelofelijk mooi, maar toch ging mijn voorkeur uit naar degene met de quote. Hier ben ik uiteindelijk ook voor gegaan en deze bestelling heb ik toen geplaatst. Die kreeg ik al na een week geleverd, dus het drukken is ongelofelijk snel gegaan. De kwaliteit voelde meteen al erg goed aan. Inmiddels zijn wij 2 maanden verder en hij ziet er nog uit als nieuw, dus mijn eerste gevoel hierover was juist. Mocht jij hier ook geïnteresseerd in zijn, neem dan eens een kijkje op de website!